Masteropleidingen aan de Erasmus Universiteit

Masteropleidingen in Rotterdam

Masteropleidingen komen er in alle soorten en maten. Universiteiten komen er eveneens in alle soorten en maten. Hoe moet je met al die masteropleidingen dan de juiste kiezen? En ook nog eens aan de juiste universiteit gaan studeren? Ik heb me een tijd lang ingelezen en onderzoek gedaan naar wat voor mij de beste optie zou zijn. En steeds als ik resultaten van onderzoeken las over de beste universiteit kwam dezelfde onderwijsinstelling bovendrijven: de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zeker voor mijn studie, economie, bleek dit de beste optie te zijn. Je hebt tegenwoordig steeds vaker te maken met een selectie voor master opleiding en daar schrok ik toch wel een beetje van. Maar na een aantal goede gesprekken met mijn vrienden had ik dan toch besloten: weet je wat, ik ga er gewoon voor de volle honderd procent voor. En dit heeft me geen windeieren gelegd: ik ben namelijk aangenomen en heb in het eerste jaar zelfs al mijn punten behaald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *