Waar rechten studeren?

Waar rechten studeren? Een moeilijke vraag

Ik heb mezelf steeds maar weer dezelfde vraag gesteld: “waar rechten studeren”? Rechten is een populaire studie die in vrijwel alle studentensteden gevolgd kan worden, en dit maakt de keuze er natuurlijk niet makkelijker op. Moet ik het dicht bij huis zoeken of moet ik kiezen voor een totaal vreemde stad waar ik allerlei nieuwe ervaringen op kan doen? Ik heb lang en zorgvuldig nagedacht en er zijn op dit moment nog twee opties waaruit ik een keuze moet maken. De steden die nog in de race zijn zijn Groningen en Rotterdam. Maar toch; welke moet het nu worden, waar rechten studeren? Het zal nog wel even duren voor ik hier uit ben maar een ander ding weet ik wel zeker: als ik moet gaan verhuizen moet ik toch echt even uit mijn saldodipje komen. Ik heb een lening nodig of een nieuwe baan. Ik moet eerst maar eens mijn financiĆ«n op orde brengen, dan komt die keuze vanzelf wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *